0 votes
397 views

Can you send me a video on how to replace a spider bracket for a front load wahser?

0 votes
364 views

washer is not draining, but I just replaced the pump 2 yrs ago, the pump seems to have proper resistance, touching it through the filter hole.
I recall the flapper can be a problem , it’s a rubber check valve . Is it possible a hot steam cycle made is flexible enough to push through and cause problems with all cycles? it started on steam cycle, now all cycles won’t drain. I thought i would ask you guys before I go to the trouble on this .

also I know your 29.00 only co=vers one appliance , but I just need a recommendation, matching dryer dv448gp/xaa is a bit noisy, do you guys recommend replacing the springs and wheels around the drum, or should I wait till some happens?

  • Bluewasher asked 5 months ago
  • last active 4 months ago
0 votes
380 views

Refrigerator is cooling ok but freezer is 51 f

  • Guest asked 7 months ago
  • last active 7 months ago
0 votes
453 views

We have replaced the main control board on this unit. The code “UR” is popping up no matter the size of the load. Small or Large.

0 votes
543 views

Board is flashing 4 times which says it is a locked compressor, the tech tested the 3 leads on the compressor, they all tested 12 ohms each. He tested them to ground and that passed. Control board has 3 wires going to the compressor, each wire to ground test 125 volts dc. Is this AC voltage that goes to the compressor or DC. Is it the compressor that has failed, or the board?

1 vote
955 views

I HAVE A SAMSUNG FAMILY HUB REFRIGERATOR. I HAD THE POWER TO THE HOUSE GO OUT AND COME BACK ON DURING THE NIGHT. I ALSO HAVE ON OCASSION FAMILY MEMBERS NOT CLOSING THE LOWER FREEZER DOOR ALL THE WAY AT TIMES. I HAD A MESSAGE ON THE FAMILY HUB SCREEN SAYING ABNORMAL TEMP AND TO HOLD THE OK BUTTON FOR 3 SECONDS. THE NEXT DAY THE FRIDGE WAS NOT WORKING AND FULLY DEFROSTED.

I GOT A CODE 72 : ERROR ABNORMAL FRIDGE

I HAD A LOCAL SERVICE TECH COME OUT AND ADVISED THAT I NEEDED THE FRIDGE UNPLUGGED FOR 24 HOURS AND THEN SHOULD WORK FINE. SAIED THE COMPRESSOR IS FINE.

I UNPLUGGED FOR 24 HOURS AND IT DOES NOT WORK.

I CLEARED THE CODES AND THE SELF DIAGNOSTICS DOES NOT REPORT ANY CODES. ALSO THE RED LIGHT ON THE PCB BOARD IS A SOLID RED. NO BLINKING. I TRIED ALL THE DIFFERENT WAYS OF TRYING TO RESET THE REFRIG BUT NOTHING WORKED.

IT SEEMS LIKE SOMETHING IS WRONG WHERE THE FRIDGE DOES NOT KICK ON THE COMPRESSOR OR THE FANS INSIDE THE FRIDGE. THE FAN NEXT THE COMPRESSOR IS SPINNING. I VACCUMED THE CONDENSOR AND IT IS CLEAR OF ANY DIRT AND DUST.

WOULD IT BE WORTH WHILE TO REPLACE THE PCB BOARD? MAYBE A NEW BOARD WOULD POWER UP THE COMPLRESSOR AND FAN, ETC.?

ANY SUGGESTIONS WOULD BE MUCH APPREICATE. THANKS FOR YOUR HELP.

JEFF

  • jefftodd asked 1 year ago
  • last active 1 year ago
0 votes
377 views
0 votes
421 views
0 votes
386 views
0 votes
369 views
0 votes
334 views
Showing 1 - 30 of 1k results