0 votes
110 views

I replaced the door latch. It takes a while before it releases after stopping or finishing a load and will not unlock for a while, it just keeps clicking.

  • wwward asked 3 months ago
  • last active 3 months ago
0 votes
161 views

Washer fills then sets off tE error and eventually drains. No spin. Need tech sheet.

  • RBair asked 5 months ago
  • last active 5 months ago
0 votes
352 views
0 votes
164 views

I will not get any error codes in diagnostic mode but the spin cycle is extremely loud and washer is now leaking. Is there a video that can help me out with this? Also when I put on a regular cycle it doesn’t always go into spin.

1 vote
277 views

On this Kenmore Elite range the RF burner stays on at all times. From what I can see the controller is what controls this function (316576311) . Can you verify, and also tell me if there are any other potential causes.

0 votes
395 views

Kenmore SxS ref.; Control panel beeps, temperature numbers on panel changing every second, Different numbers blinking. actual temperatures are okay, when I get there everything working. need service manual or tech. sheet
kenmore SxS model # 106.44323400

  • joeski1369 asked 11 months ago
  • last active 11 months ago
0 votes
464 views

Code11 shows up, which is the MCU. How can I check to make sure that is what is wrong. Kenmoe Elite HE4T

0 votes
560 views

Customer had F-20 code. Replaced fill valve and customer claims that they still get code on normal wash only, not on quick wash. Unplugged unit and left for an hour than plugged back in. Same problem remains. Any ideas?

0 votes
528 views

correct voltage at terminal block. Turn on control. what ever cycle when start is pressed. control shows dryer operating. door switch, thermals and belt switch check ok. Don’t know where to read voltages at motor. and not sure where on control is the motor circuit.

0 votes
408 views

Evaporator fans not running. Freezer fan will run intermittently. Both will run if test button is pressed once on the board. Is it a board problem or something else?

0 votes
278 views

Do you have the Service manual for this refrigerator ?

  • 868877 asked 1 year ago
  • last active 1 year ago
0 votes
356 views

I have a Kenmore gas range that after replacing the spark module oven works ok except when you turn the oven on if you try to turn the gas burners on the display goes off and the oven shuts down. If you turn only the top burners on they work fine only if you turn the oven then it shuts off oven doesn’t heat. What can I check

1 vote
338 views

When in the spin cycle you hear it try go spin like a car racing it’s engine then after three sports it just stops and the basket just glkeds to a stop she the drain is still running (I did here some clicking from the control board at the same time)
Which part needs to be fixed

  • Kevinv asked 1 year ago
  • last active 1 year ago
0 votes
534 views

Dishwasher will fill then just set. After a long pause it will pump out but does not run the wash motor. Ran the diagnostics and came up with f6e6. Don’t know what this means the codes are not on the diagnostic chart that is with the dishwasher. Any ideas what it means.

  • rodney asked 1 year ago
  • last active 1 year ago
1 vote
299 views

This dishwasher has a new sump so it came with a new grommet. The diverter motor is leaking when the pump starts spraying. Any way of sealing this up? Or would it need a new diverter motor?

  • RBair asked 1 year ago
  • last active 1 year ago
-1 votes
323 views

Hello I would like to get the service manual for this unit

  • Tca2018 asked 1 year ago
  • last active 1 year ago
0 votes
530 views

Do you have the service manual for this washer?

0 votes
479 views

I have a Kenmore front loading washer, about 8 yrs old, that has had what sounds like occasional bearing noise lately during the spin cycle. Today during the final high speed spin there was a bang and the drum slowed right down. I think it broke something… could this be related to the bearings? When I turned the machine off the drum didn’t seem to have a problem rotating back & forth very slowly for a while like it usually does at the end of a spin. If it is the drum bearings is it an expensive repair? — if it is I’m wondering if I’d be better off getting a new washer.

0 votes
326 views

Hi techs. This kenmore refrigerator is actually a Frigidaire. The auger will not run nor will the crushed cube selection work unless you put it in the service mode. In the service mode all dispenser functions work. I have checked the micro switches, I have checked door switches , I have checked wiring harnesses in the door checked continuity to the wiring harnes in the freezer, I have changed the main board and the U.I. Board. Customer stated that you could slam the freezer door and it would some times work which made me think a bad wiring or loose connection. In test mode voltages are normal going to the auger and crushed cube solenoid. I have checked the connections at the top of the doors as well. What am I missing. Would appreciate your advice. Thank you.

0 votes
2k views

Hello this specific issue is on a Kenmore dryer 796.81172210. The cooling light stays on and there is no heat. I have replaced heater which solved the heat issue but my question is why is the cooling light staying on??

I have experienced this issue many times in Samsung dryer especially once it’s fixed the heaters on and the light stays on after repair Any thought to why this is?

Is there a self diagnostic mode. If so please explaine how to use it.

  • aammcc asked 1 year ago
  • last active 1 year ago
0 votes
445 views

Happened before- went to tech sheet and reprogrammed board per trouble shooting guide. Dryer started working and has been working for approx. 4 months fine. Now back to same symptoms. Need help.

0 votes
412 views

I have customer with above model, and issue is freezer is not freezing to desired temperature, it only reach up to 2 centigrade, I change, thermistor/ temperature sensor. I check compressor running dry well, I also change relay and new capacitor. But still I am not able to reach temperature up to -10 and above, what should I check oe change the parts to recommended. Thank you.

0 votes
544 views

Hello technicians. Looking for a tech sheet or a service manual for this kenmore ref. Model number 106.51132210 .Ice maker is not making ice. led light emitter is not emitting any light. To shine across to the receiver sensor. Do you have any service litterateur on this model. I would appreciate any help or advice on this refrigerator. The valve checks good electrically and ice maker is not making ice. Thank you.

0 votes
594 views

BEFORE I GOT THE CALL THE ICE MAKER WPW10251076 AND WATER VALVE WPW10341320 WERE REPLACED AND STILL NO ICE. REFRIG HAS BEEN SHUT DOWN AND DEFROSTED WITH DOORS OPEN FOR 24 HRS. i KNOW THE PARTS WERE CHANGED AND I CHECKED, AND IT WAS DONE CORRECTLY. THEN I REPLACED THE EMITTER BOARD WPW10518658 AND CONTROL ELEC W10870822 AND STILL NO ICE . ALSO FOUND NO WATER LEAKING. REFRIG IS 5 YEARS OLD AND LOOKS LIKE NEW IN A WELL MAINTAIN HOUSE. NICE AND CLEAN. WHAT COULD ELSE COULD IT BE? THANKS RODNEY

  • Guest asked 2 years ago
  • last active 2 years ago
1 vote
385 views

this is a 2-4yr old top load belt driven washer. Seems to agitate ok. Drains ok. When entering spin cycle the wash plate spins very fast. Then the tub starts to spin faster & faster. So fast that it starts banging against the sides. This is with no clothes in the tub. I think it would take off if I didn’t pull the plug. This is the 3rd machine similar to this one that I have run across doing this same thing. The other machine made the same way was a Maytag model # MVWX655DWO. They all have a black actuator, not the common brown one. This also happens when you try to recalibrate the main control. Cant let it finish the recalibration mode, its starts spinning so fast out of control. This is not an off balance problem. This is a case of wash plate can run very fast & tub can spin way too fast.

0 votes
396 views

Hello, I have a front load Kenmore that won’t spin or agitate. Water comes in and drains out fine, the washer stops in the middle of the cycle when it won’t spin. I’ve checked the drama of check the bearings of check the belt I’ve checked the Springs, everything looks mechanically okay. I’ve done some online research and it seems that a motor coupling could be the problem, but it looks like they’re only motor couplings on top-loaders. Can’t find anything on mine, front loader 417-411222410

0 votes
376 views

The complaint is excess shaking on spin cycle I have replaced all four tub supports customer still getting the same thing issue I would like to know what other issues may cause this

I would like a tech manual and a disassembly video if possible for this unit

  • Tca2018 asked 2 years ago
  • last active 2 years ago
0 votes
318 views

Can I get the service manual for this model. I am getting a UE and LE code. I thought it was a bad strut so I replaced all 4. I did get it into dyagnostics and it went into a high speed spin with no issues but if you run a drain and spin it wil drain do a low speed spin then stop and repeat 3-4 times then the error code UE and LE come up.

  • bean8066 asked 2 years ago
  • last active 2 years ago
0 votes
694 views

The compressor, inverter board and main control board was changed. Before the unit was not cooling (compressor issue) and there was a audile beeping noise also compressor would try to start. NOW after everything has been changed out. There is a clicking noise and the fans will stop momentary and come back on. Also when that happens the temperature display in the top inside of refrigerator will dim. Like I noted, fans will stop and come back on, but the compressor will stay running until set temperature is reached. Please in any way possible. Thanks Ricky

0 votes
351 views

I checked on this washer which at first had a lid lock issue. We replaced the lid lock and worked fine for a couple months. Afterwards, we went back out with the same error code and the lid lock tested fine which we were going to replace the control board. We went back out finding the error code is now gone but the F7E5 error code not pops up. We replaced the board and the same code popped up, we also replaced the shift actuator which did not change anything on the unit. Afterwards we went through each step on the test #3a finding no issues with the shifter or the wire harness. Is this something that could also be caused by the motor?

Showing 1 - 30 of 412 results