1 vote
1k views

the machine will not agitate and won’t spin.

  • Guest asked 6 years ago
  • last active 6 years ago
1 vote
2k views

I CLOSE THE DOOR ON CUSTOMERS D/W AND BREAKER TRIPS WITH NO DRAMA RESET DISPLAY LIGHT AS NORMAL CLOSE DOOR BREAKER TRIPS IM NOT A NEWBIE BUT THIS PARTICULAR MODEL IS KIND OF COMPLICATED ANY HELP WOULD BE GREAT THANK YOU

  • Guest asked 6 years ago
  • last active 6 years ago
1 vote
1k views
       Customer complain is that when dryer is in any cycle but timed that the time remaining is wrong. Example 10 minutes remaining will be 25-30 minutes in real time.  Also on timed cycle that the clothes in her opinion come out to hot. She has to take them out right after cycle stops, to keep them from being wrinkled.  Thanks Ricky
1 vote
1k views
  • Guest asked 6 years ago
  • last active 6 years ago
1 vote
1k views

freezer not cold enough, refrigerator works fine

  • luke1234 asked 4 years ago
  • last active 4 years ago
1 vote
1k views

This unit needs the 2 right infinite switches replaced. You can no longer get just one switch, you have to buy a switch kit with a wiring harness included. I have the part needed W10307362, but it came with no instructions at all. Can you get me the installation instructions? A video of this would be great if you have one available.

1 vote
2k views

This GE monogram dryer is a Challenge to disassemble. Please advise do you have a sheet or a video

1 vote
860 views

The fridge was not cooling I had an appliance tech come and test it he told me the compressor was bad as was the PCB. I replaced the PCB and the compressor. The old compressor had the two posts on top and one on bottom. I ordered my new compressor from sears with the part number and the one they sent me is the same part number but the posts are opposite one on top two on bottom. When I connected everything the condensor fan kicks on but nothing from the compressor no clicking nothing. Is the difference in the compressor causing the problem?

  • Guest asked 3 years ago
  • last active 3 years ago
1 vote
1k views

there is power comeing to the unit.
and it goes to the computer board.
but then it stops.
I do not get any fans and light.
no display on the door water dispenser.
we are not getting any power

  • Guest asked 6 years ago
  • last active 6 years ago
1 vote
645 views

The water valve for this refrigerator is leaking. The problem is that the valve LG is saying that it needs is a MJX41178908, the mounting is perfect but this valve is a single solenoid valve. The original vale is a dual solenoid valve but they give no instructions to convert. I wanted to see if you have run into something like this before, get advice, or see if there is any instructions on this. There is another valve MJX41869202. THe valve that is in there is way different than both. Amy advice or research would be greatly appreciated.

1 vote
868 views

This particular washer when you start the cycle, the washer does nothing and within a couple of seconds goes into drain mode, and will not turn off. Any ideas?

1 vote
750 views

Replaced new compressor heat exchanger tubing and new evaporator and new filter.Charged 7.00oz and still not cooling low side is -20 psi and high side is 77 psi.compressor pull1.2 amp

  • matteo asked 2 years ago
  • last active 2 years ago
1 vote
1k views

I have a GE washer that gets in the high spin mid cycle but does not get in the high spin at the end of the cycle. it just keeps sensing at the end and spinning in the medium speed. The washer does finish but the cloths are a little more wet then they should be but there should be a high spin at the end.

  • Guest asked 6 years ago
  • last active 6 years ago
1 vote
1k views

when it gets to the end to the end of the cycle the unit will still run. Evan over night

  • Guest asked 6 years ago
  • last active 6 years ago
1 vote
975 views

Hello

I had a repair guy come to my house that i had a bad heater circuit. what is that is it in the main board?

It runs no glow I do not hear the solenoids fire can you help?

  • Guest asked 5 years ago
  • last active 5 years ago
1 vote
1k views

Preheating is taking 45min to reach 500f. For top oven only. Elements are fine, boards and temp probe have been replaced. Please help

  • Guest asked 5 years ago
  • last active 5 years ago
1 vote
2k views

Washer recently had lid switch replaced and pump replaced , since then it has been pounding hard during cycles .
now as of today all lights are lite up and cant turn anything on motor was really hot seems to be power to board can this be a motor issue

  • Guest asked 5 years ago
  • last active 5 years ago
1 vote
2k views

IS THERE A DIAGNOSTIC MODE TO TEST BOARD

  • halco1242 asked 5 years ago
  • last active 5 years ago
1 vote
1k views

Hello,

I have a KitchenAid Wall Microwave/Oven combo. Recently the the turntable stopped spinning. I checked the coupler and determined that it is not broken and suspect the issue is with the turntable motor (the turntable now spins freely, I don’t remember it doing that before). I need to know how to access the underside of the microwave (at least I think I need to) in order to replace the turntable. I’ve looked online and can’t find any videos or instruction on how to do this. Can you please help me with this issue or provide direction to reference materials to complete this task?

Thank you,
Jeff Wessling

  • Guest asked 5 years ago
  • last active 5 years ago
1 vote
1k views

about a week age I went out on this unit. It was not cooling. There was a major ice wall in the back of the freezer. I defrosted the ice, the ice cover the evaporator fan. The defrost heater tested good. The customers call today saying that the same problem is back. any help would be helpful. Thanks Ricky P.S. also when the freezer door opened the water to the ice maker would dispense water, over flowing the ice maker. how do I get unit into diagnostic?

1 vote
2k views

This oven has been very problematic for me. The oven quits heating intermittently. I have posted on it before. What I have installed on the oven is, new spark ignitor and burner tube, temperature probe, spark module, Against advise of I also installed a new gas valve because I was once I got a bad ohm reading on the gas valve.Probably user error with my meter. So now I’m left with shooting the appliance or replacing the main control board. Could be a loose wire somewhere I suppose. Any advise would be greatly appreciated.

  • Joe Trudell asked 8 years ago
  • last active 8 years ago
1 vote
1k views

Freezer was not cool enough interface shows a bad freezer sensor replace sensor interface still shows bad sensor tryed to put into diagonstic the whole face went blank and lights inside fresh food side and freezer went out and will not come back on. Unpluged it several times waited 2-3 minutes still will not reset are come on. Replaced boards and still nothing. it’s been about a week now.

  • dan0418 asked 5 years ago
  • last active 5 years ago
1 vote
1k views

The lights below the refrigerator doors that shine light into the freezer drawer when you open it do not go off unless I unplug the little Molex connector going through the right door for the refrigerator to the led lights. I ran the refrigerator through diagnostic mode and tested both door switches and they all seem to be fine and no error codes. When I looked at the wiring diagram I noticed there is a LED control board and Main control board. Can you guys provide me with the service and manual and tell me what you think because obviously that’s not the door switches and must be one of the circuitboard? Please don’t not just include the manuals also give an invite
Can you guys provide me with the service and manual and tell me what you think because obviously that’s not the door switches and must be one of the circuitboard? Please don’t not just include the manuals also give an input.

1 vote
1k views

My question today is for the root cause of a code 3E on a Samsung washer not spinning

Here am I following findings on the washer
Check resistance on the motor pIns red 10.8 ohms

Hall sensor resistance pins between 1-3 read
4.68 K OHMS BETWEEN 1-4 Read 5.75 M OHMS

These values did not match what my fast track values were for the hall sensor

Read DC volts being delivered to Hall since her on the board was 5.21 VDC BETWEEN PINK AMD ORANGE

However when I ran into a quick test mode I was not getting any high voltage present from the board on the red white and blue wires that go to the motor.

According to my findings does it look like I have a bad hall sensor? Or a bad main board?

  • Tca2018 asked 4 years ago
  • last active 4 years ago
1 vote
2k views

Any hints on how to proceed to check the panel board or main board in this problem?

  • Guest asked 6 years ago
  • last active 6 years ago
1 vote
1k views

Won’t drain?

  • Guest asked 6 years ago
  • last active 6 years ago
1 vote
1k views

On arrival motor in door constantly running icemaker stuck in harvest overheating and no ice on front user interface flashing

  • dwoods asked 4 years ago
  • last active 4 years ago
1 vote
1k views

Unit powers on without issue. I had set the timer on the touchpad (for testing purposes) by pressing 1 0 0 0 ( for ten minutes ) and then hit “start”. After I hit the START button on the touchpad, the timer was counting down without issue but the microwave was not on or activated. I could not hear the motor or the fan or magnetron or anything.
Could there be a bad switch on the board inside ?

  • Guest asked 6 years ago
  • last active 6 years ago
1 vote
2k views

got a combo Kenmore washer/dryer, there is a11/2inch gap between the washing basket and the body at the top causing articles to full into the washer and mess up the drive belt and speed sensor, the real question is where does the speed sensor and bracket attach and secondly if there should be a gap at the top.

  • Guest asked 6 years ago
  • last active 6 years ago
Showing 1 - 30 of 8k results